По това време всяка година списание ELLE отдава почит на жените

...
По това време всяка година списание ELLE отдава почит на жените
Коментари Харесай

Секси, успешни и независими - кои са Жените в Холивуд

По това време всяка година списание ELLE отдава респект на дамите в Холивуд с корици, истории и портфолиа, отдадени на цялостен хоризонт от звезди. 

Такива, които са се осмелили да стартират свои планове. Такива, които са седнали на режисьорския стол или са разказали своите истории под формата на сюжет. Такива, които са основавали свои придвижвания и самоуверено са се потвърдили като знаещи и можещи дами.

Отличените " Жени на Холивуд ", които застанаха на кориците на ELLE за 2022 година, са Оливия Уайлд, Синди Суийни, Ан Хатауей, Зоуи Кравиц, Ариана ДеБос, Сигорни Уийвър, Иса Рей, Мишел Йео. 
 Жизел Бюндхен, Elle и ще се върне ли моделът на подуима
От какво се отхвърли Жизел Бюндхен

Само времето ще покаже какъв брой безапелационна е

Това е и петата годишнина на придвижването #MeToo. Оттогава измененията раздрусаха развлекателната промишленост, отваряйки порти за разнообразна група от дами артисти, сценаристи, режисьори и продуценти. А също така доведоха и до доста промени, що се отнася до изискванията и труда на дамите в Холивуд.

Оливия Уайлд и Зоуи Кравиц да вземем за пример се причислиха към към момента най-вече мъжките редици на филмовите режисьори през годините. 

Синди Суийни показва потреблението на координатори за по-интимните подиуми като знак за прогрес. Ан Хатауей приказва за силата на напълно женския екип: " Спомням си, че имах ясното възприятие: О, ето какво е да си мъж в Холивуд. "

И макар че с помощта на #MeToo правата на дамите в Холивуд стават все по-зачитани, има още какво да се желае и да се трансформира.

Сигорни Уийвър да вземем за пример загатва за постоянно присъстващата възрастова дискриминация в промишлеността: " Колко постоянно чувате от жена на седемдесет години за любовния й живот, за каквото и да било? "

Друго нещо, което не се е трансформирало: фактът, че дамите в Холивуд, изключително цветнокожите, към момента са обект на неправдив надзор. Както споделя Ариана ДеБос, " Имаше клевети, че съм получила Оскар, тъй като съм странна и единствено тъй като съм афро-латиноамериканка.... Нямаше да водим диалози към самоличността ми, в случай че бях бяла и в случай че работата ми не беше преди всичко изключителна. "

От списанието изясняват, че техниите осем звезди от кориците описват своите холивудски истории в откровени изявленията за функциите, които са трансформирали живота им, упованията, които са опровергали, и дамите, които са им помогнали по пътя.
 Шакира, раздялата, правосъдните каузи и откровеното й изявление за американското ELLE
Истината за раздялата на Шакира и Жерар Пике

Откровеното изявление на изпълнителката

" Ако има нещо, което сплотява тази необикновено надарена група от дами, чиято работа обгръща жанрове и континенти, то е, че всички те са мощно решени да реализират фантазиите си ", пишат от ELLE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР